A pierdut 15 sarcini până acumAzi, vedeta a anunțat că a devenit în sfârșit mamă de gemeni

Rosanna Davison, Miss World 2003, a devenit în sfârșit mamă, după ce a pierdut nici mai mult nici mai puțin de 15 sarcini. Vedeta are acum trei copii.

După ce și-a văzut visul cu ochii în ceea ce privește cariera a vrut să fie mamă. După mai multe eșecuri, Rosanna Davison a hotărât să apeleze la o mamă surogat. Surpriza a venit rapid, când la aproape un an de la acest eveniment a aflat că a rămas însărcinată pe cale naturală.

„Mi s-a spus că nu voi mai putea să duc o sarcină la capăt din cauza unor disfuncţionalităţi ale sistemului imunitar care nu şi-au găsit rezolvarea în ciuda numeroaselor tratamente. Faptul că am rămas însărcinată în mod natural şi cu gemeni este un noroc extraordinar şi un vis care ni s-a împlinit. Am descoperit că sunt însărcinată după prima lună de carantină din cauza COVID-19.

În toată perioada cât am fost acasă am fost mult mai relaxată decât am fost în ultimii ani. M-am bucurat de linişte cu familia, în ciuda tuturor necazurilor care se întâmplau în lume. Poate că stresul unei vieţi agitate a făcut diferenţa.

Uneori, se întâmplă şi miracole când vine vorba de sarcini şi acestea apar în modul cel mai neaşteptat şi mai magic. Toţi cei care îşi doresc un copil ar trebui să nu cedeze niciodată”, a dezvăluit Rossana emoţionată în urmă cu ceva vreme, citată de replica. 

Așa de speriată a fost la auzirea acestei vești încât s-a temut să se ducă la spital. La prima ecografie medicul a auzit o bătaie de inimă, iar la următoarea încă una. Era însărcinată cu gemeni! Totul a decurs perfect, în noiembrie 2020 Rossana a adus pe lume doi băieţei identici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.