Raluca Pastramă rupe tăcerea în divorțul de Pepe! Conversația cu tatăl e: ‘Mori, dacă trebuie!

Raluca Pastramă, soţia lui Pepe, trăieşte un adevărat coşmar, de când solistul a anunțat divorțul lor, pe conturile sociale. Deși Pepe susține că Raluca ar fi părăsit căminul conjugal fără ca el să aibă vreo vină, apropiații femeii ne-au făcut destăinuri, în exclusivitate pentru Impact.ro: ”Raluca este extrem de supărată de când a plecat din casa lui Pepe. Nu e puţin lucru să te separi de cel ce ţi-a fost zece ani partener de viaţă şi cu care mai ai şi doi copii. Iar acum, pare că cineva vrea să-i implice tatăl, pe Ion Pastramă, în povestea divorţului. E prea mult pentru ea!”. Pepe și Raluca vor petrece Sărbătorile separat, dar nu e exclus ca Raluca să revină la sentimente mai bune, după această ”pauză”.

Ce i-a spus Ion Pastramă fiicei sale despre divorţul de Pepe

Adevărul este, afirmă toţi cei care-i cunosc, că Ion Pastramă, tatăl Ralucăi, s-a ţinut departe de căsnicia fetei sale. Mai mult, bărbatul, din fire tradiționalist, și-a încurajat fiica să încerce o împăcare și să renunțe la ideea divorțului, pentru a-și crește fetele împreună cu Pepe:

”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, conform apropiaților familiei, care au făcut declarații, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ion Pastramă nu a încurajat-o niciodată pe Raluca să-şi părăsească soţul. Raluca Pastramă evită să vorbească public despre despărțirea de Pepe, și le dă tuturor peste nas, când în discuție este adus și tatăl ei, care este învinovățit de divorț. Replica Ralucăi este tăioasă, la adresa celor care îi critică părintele:.

Leave A Reply

Your email address will not be published.