Şefa de la Urgenţe Feteşti, răpusă de coronavirus

În unitatea medicală, alte 25 de cadre medicale sunt infectate

Mioara Neagu împlinise 48 de ani în luna iulie. Aceasta era medic coordonator al Compartimentului de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Anghel Saligny” Fetești. În urmă cu o lună a început

să se simtă rău, iar acum două săptămâni a fost transferată la Spitalul Colentina. Din păcate, stare de sănătate a acesteia s-a înrăutăţit, iar în noaptea de joi spre vineri a murit.

La Spitalul din Fetești sunt alte 25 de cadre infectate, iar la Slobozia sunt 10 medici și asistente pozitive, relatează Obiectiv. Net.

Ialomița. De asemenea, ieri, în județul Ialomița au fost raportate 14 noi cazuri de coronavirus, iar de la începutul pandemiei, 1.587 de persoane de la nivelul județului au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus.

Fiica medicului a postat un mesaj emoționant

“Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi în fiecare moment al vieții mele, și să ai grijă de mine de acolo de sus, așa cum ai avut grijă

și când erai lângă mine. Promit că o sa te fac mândră de mine,voi asculta toate sfaturile tale și voi fi puternică așa cum și tu ai fost, și ai luptat tot timpul ca eu să fiu fericită! Te iubesc foarte mult și o sa îmi lipsești toată viața!
Dumnezeu să te ierte, mămica mea frumoasă!”, este mesajul fiicei medicului. 

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, joi, 4.013 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus după efectuarea a circa 30.000 de teste. Este pentru a doua zi consecutiv în care numărul cazurilor noi

de COVID-19 se menţine peste 4.000. La Terapie Intensivă s-a înregistrat un nou record de pacienţi internaţi în stare gravă – 721 persoane. De asemenea, 73 de persoane infectate cu virusul SARS-COV2 au murit. Un record de cazuri noi de COVID-19 a fost anunţat şi la Bucureşti – 777.

Până joi, 15 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 125.009 pacienți au fost declarați vindecați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.