Sot si sotie, parlamentari AUR: „Nu se astepta neam de neamul meu”

Sunt sot si sotie: familia Aelenei. Danut si Evdochia, viitori parlamentari AUR. Danut este navigator si ofiter electrician, sotia asistenta medicala. In acte apar in Navodari. Familia detine o pensiune aproape de mare si reprezinta partidul Alianta pentru Unirea Romanilor. El va merge ca deputat, ea senator. Evdochia Aelenei a spus: „Nu se astepta neam de neamul meu!”.

Danut Aelenei: Din cauza faptului ca au fost foarte putine voturi, am impresia ca locul ei este discutabil. Nu stim. Inca nu avem o confirmare!

Reporter: Astazi aflati!?

Evdochia Aelenei: Acum, da! Astazi se va…

Reporter: Renuntati la spital, doamna?

Evdochia Aelenei: Nu renunt la spital! Sa ma ajute Dumnezeu! Sa stiti ca nu tin foarte tare, ca-n planul nostru n-a fost sa ajungem la Parlament! Eu stiu 90% ca n-o sa mergem amandoi, ca eu, probabil, o sa raman acasa! Mie-mi place atat de mult anestezia incat s-ar putea sa nu pot sa renunt.

eporter: Apropo, v-ati vaccina?

Danut Aelenei: Suntem rezervati, asa! Daca se confirma ca vaccinul este intr-adevar bun pentru om, impotriva pandemiei, eu nu am nimic de comentat.

Evdochia Aelenei: Nu vreau sa fiu cobai, sa fac acum pe viteaza, vai, nu ma vaccinez, sau vai, ma vaccinez. Deci, la ora asta eu sunt indecisa.

Daca Evdochia Aelenei va fi declarata oficial senator si va merge in Parlament alaturi de sotul deputat… ar fi o premiera in istoria politica a Constantei. I-ar placea. Zice ca n-ar face-o pentru beneficii.

Evdochia Aelenei: Sa-mi dea mie Parlamentul masina? Ce, eu n-am masina?

Reporter: Aveti suficienti bani sa nu depindeti de nimeni?

Evdochia Aelenei: Da!

Danut Aelenei: Da! Da! Da!

Evdochia Aelenei: Avem suficienti bani incat sa depinda si altii de noi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.