Scene din filmele cu Jackie Chan în Iași. Doi bărbați s-au bătut în trafic

Doi șoferi din Iași s-au gândit să își facă dreptate singuri din cauza unei manevre neinspirate și au transformat o stradă din oraș în ring de box. Furioși unul pe celălalt, cei doi și-au împărțit pumni ca-n ringul de box. Un alt participant la trafic a filmat scenele violente și chiar a intervenit ca să aplaneze scandalul. Atenție, în galeria foto a articolului găsiți imagini care vă pot afecta emoțional!

Episod violent în traficul din orașul Iași

Scenele s-au petrecut seara trecută și au devenit virale pe Facebook, după ce martorul care le-a înregistrat cu telefonul mobil le-a făcut publice. Mărul discordiei pare că a fost o “mișcare greșită” a conducătorului auto care se afla la volanul unui autoturism marca Audi, relatează jurnaliștii publicației bzi.ro. Acesta i-ar fi tăiat calea unui bărbat care era într-un Opel. În acel moment, acesta din urmă și-a pierdut cumpătul și, de aici până la o bătaie în toată regula, a fost un singur pas…

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, bărbatul care a filmat episodul violent preț de câteva secunde, a lăsat telefonul mobil și a coborât la cei doi ca să îi despartă.

2 ani fără permis de conducere pentru șoferii care recurg la violență în trafic

Da, aceasta este propunerea severă propusă de șeful Poliției Române, în sperația că o astfel de pedeapsă îi va “calma” pe șoferii agresivi. Această măsură, alături de recomandarea de a fi confiscate mașinile celor care iau amenzi repetate și nu le plătesc fac parte din propunerile de modificare a Codului Rutier, conform stirileprotv.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.