Răsturnare de situație. Rareș Bogdan a dat vestea zilei: Cine va fi noul premier

Ultima oră! Este informația momentului privind negocierile dintre PNL, USR PLUS și UDMR. Rareș Bogdan a anunțat că astăzi iese fum alb de la Vila Lac 1, iar o serie de informații pe surse ne arată deja numele noului premier al României. Se pare că Barna și Cioloș au cedat și au ales până la urmă numele noului premier și al șefului Camerei Deputaților.

Ziua de vineri pare să vină cu vești bune privind negocierile dintre cele trei partide care s-au înțeles să formeze noul Guvern al României. Se pare că cei trei lideri, Orban, Barna și Hunor au ajuns la o mică înțelegere, iar PNL nu a ezitat să anunțe vestea cât mai repede.

Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, a transmis, vineri dimineața,  la intrarea pe poarta de la Vila Lac 1 unde astăzi au loc negocierile cu USR PLUS, că „iese fum alb şi sigur azi avem guvern”, potrivit Antena3.

La rândul său, Dan Barna, la intrarea la Vila Lac, a spus, întrebat dacă iese fum alb astăzi, aşa cum a susţinut Rareş Bogdan, a răspuns: „Eu am rumeguş în portbagaj, e ok”.

Informația momentului, cine va fi noul premer

Negocierile dintre PNL, USR-PLUS şi UDMR pentru viitorul României s-au reluat vineri dimineaţă, la Vila Lac 1. Potrivit unor surse Antena 3 din interiorul discuţiilor, funcţia de premier ar merge la Florin Cîţu.

Şefia Camerei Deputaţilor ar reveni lui Ludovic Orban, iar USR-PLUS ar rămâne cu şefia Senatului.

Partidele care vor să formeze o coaliţie de guvernare, PNL şi USR-PLUS, se bat şi bat pasul pe loc de mai mult de 10 zile. Cu toţii ţin cu dinţii de funcţia de premier, preşedinte al Camerei Deputaţilor şi şef al Senatului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.