Doliu la X Factor! A murit chiar înainte de marea finală. „Aş fi vrut să fie un vis”

Olga Verbițchi și rudele sale traversează o perioadă extrem de delicată… Bunicul care a crescut-o pe talentata artistă a încetat din viață, iar această traumă a îngenuncheat-o.

Bunicul artistei Olga Verbițchi a murit

Olga Verbițchi a aflat azi-noapte că bunicul ei a părăsit această lume și a împărtășit public tragedia care s-a abătut asupra familiei sale. Cântăreața de peste Prut avea o relație specială cu bunicul ei, iar decesul acestuia i-a provocat răni adânci în suflet. Potrivit mărturiilor sale, a adormit plângând, iar când s-a trezit, nu și-a putut stăpâni lacrimile… Într-un mesaj publicat astăzi, vedeta și-a rugat bunicul să o ocrotească atât pe ea, cât și pe cei dragi și a vorbit despre cât de mult își dorea acesta să o vadă în rochia albă de mireasă.

“Am adormit pe perne umede azi-noapte și m-am trezit plângand la fel ca ieri… aș fi vrut să fi fost ăsta un vis sau un film, ca să știu că, atunci când se termină, fug spre bunelu și stăm la o vorbă în grădină, să-mi arate stupurile de albine și vița de vie, să vorbim despre cât de mândru e de noi și cât așteaptă nunta mea și a lui Dragoș… măcar ale noastre, cel puțin..

Câștigătoarea de la X Factor,  tribut emoționant pentru bunicul său

Într-o înregistrare urcată atât pe pagina de TikTok, dar și pe cea de Instagram, îndrăgita cântăreață i-a adus un tribut emoționant bărbatului care a crescut-o și a educat-o. După cum puteți observa în clipul de mai jos, la un moment dat, Olga Verbițchi izbucnește în lacrimi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.