O asistentă a leșinat după ce s-a vaccinat împotriva noului VIRUS:

O asistentă angajată la Spitalul CHI Memorial din Tennessee, Statele Unite ale Americii, a leșinat la 17 minute după ce a fost vaccinată împotriva Covid-19.Potrivit Daily Mail, asistenta fusese vaccinată cu serul de la Pfizer, în direct la TV și a început să se simtă rău după un sfert de oră din momentul vaccinării.

Tiffany Dover acorda un interviu pentru postul TV local News Channel 9, în momentul în care i s-a făcut rău.

O asistentă din SUA a leșinat după ce și-a făcut vaccinul Pfizer

Femeia susține că i s-a făcut rău din cauza durerii provocate de înțepătură, însă a transmis că nu se teme de vaccin și nu e îngrijorată de efectele secundare.

Colegii femeii au insistat că starea de rău nu are nicio legătură cu vaccinul, potrivit sursei citate.

„Este o reacție care se poate întâmpla foarte frecvent cu orice vaccin sau injecție”, a spus doctorul Jesse Tucker, directorul Spitalului CHI Memorial, care s-a vaccinat la rândul său împotriva noului coronavirus.

Vicepreședintele american Mike Pence s-a alăturat, între timp, oamenilor importanți care se lasă vaccinați în direct la TV, pentru a transmite un mesaj de încredere populației.

A fost aprobat și vaccinul de la Moderna

Americanii au început vaccinarea cu vaccinul produs de Pfizer, același vaccin care va ajunge și în România în perioada 26 decembrie – 1 ianuarie. Cei din SUA vor valida și vaccinul produs de Moderna, în speranța că pandemia de Covid-19 va fi învinsă cu ajutorul acestor seruri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.