Familia lui Liviu Dragnea este disperată după ce fostul lider PSD s-a infectat cu COVID-19: ”Cei de la spital nu ii dau nicio sansa”

În urmă cu patru zile, Liviu Dragnea a fost testat pozitiv cu virusul ucigaș din China. Ulterior, ex-liderul PSD a fost transferat de la Penitenciarul Rahova pe o secție unde sunt tratați bolnavii de COVID-19 din cadrul Spitalului Penitenciar Jilava. 

Irina Tănase nu înțelege motivul pentru care cei de la spital refuză să ofere informații

Iubita lui Liviu Dragnea a mai precizat că a discutat cu partenerul ei miercuri seară. Irina Tănase susține că Liviu Dragnea avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome.

Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră.

Noi nu putem să îl sunăm. Niciodată nu s-a putut, nu a existat varianta aceasta. El ne sună când consideră. Pe mine de exemplu mă sună în general de două ori pe zi. Până la momentul acesta, astăzi, nu m-a sunat dar asta nu este neapărat un lucru neobișnuit. Adică, având în vedere starea lui, poate să fie din cauză că nu s-a simțit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon.

Leave A Reply

Your email address will not be published.