Breaking News! Acesti romani nu mai pot veni in tara. E oficial

Autoritatilor din Romania au luat aceasta decizie in plina pandemie de coronavirus. Astfel, se interzic zborurile din Marea Britanie catre Romania. Deci, romanii care voiau sa se intoarca in tara sa-si petreaca Sarbatorile alaturi de familie nu vor mai putea sa faca asa ceva.

Zborurile din Marea Britanie, interzise

Acest lucru vine dupa ce in Regatul Unit s-a descoperit o noua tulpina a coronavirusului. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat in sedinta de astazi, 20.12.2020,Hotararea numarul 61 pentru aprobarea introducerii Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord pe lista tarilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea si suspendarea zborurilor din si catre Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

“Comitetul National pentru Situatii de Urgenta adopta prezenta HOTARARE:

Art. 1 (1) Se aproba introducerea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in lista tarilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie
masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea.

Art. 2 Prezenta hotarare se comunica tuturor componentelor Sistemului National de Management al Situatiilor de Urgenta, pentru punere in aplicare prin ordine si acte
administrative ale conducatorilor acestora”, se mentioneaza in document.

Raed Arafat a facut anuntul

Oficialii britanici de top din sanatate au spus ca nu exista dovezi ca noua varianta ar provoca mai multe decese sau ar reactiona diferit la vaccinuri, insa se dovedeste a fi cu pana la 70% mai transmisibila.

Romania nu este singura tara care a luat o astfel de decizie. Si alte tari din Uniunea Europeana au procedat la fel.

Leave A Reply

Your email address will not be published.