Horia Brenciu este casatorit din 2014 cu Alice Dumitrescu si impreuna au patru copii. Ea este mai in varsta decat el, iar multi i-au spus ca trebuia sa isi gaseasca o sotie mai tanara. Acum a dezvaluit

Horia Brenciu este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania. Dupa ce gurile rele i-au reprosat ca trebuia sa-si ia o sotie mai tanara, artistul a dezvaluit totul despre relatia cu sotia sa, Alice Dumitrescu. Cei doi sunt casatoriti din anul 2014.

Horia Brenciu, despre casnicia cu Alice

Horia Brenciu este casatorit din 2014 cu Alice Dumitrescu si au impreuna patru copii. Artistul a vorbit in cadrul emisiunii ”Vorbeste Lumea” de la Protv care este relatia cu sotia lui.

Indragitul artist se simte implinit la varsta de 48 de ani.

”Nu ma despart de nevasta-mea. Si noi ne mai certam. Un cuplu normal se cearta… Dumnezeu a pus placerea vietii, dupa durere”, a mentionat Horia Brenciu in cadrul emisiunii ”Vorbeste Lumea” de la Pro TV.

Cu ceva timp in urma, sotia lui Horia Brenciu a aparut in costum de baie, la 50 de ani.

Dar imaginile de la mare, publicate pe contul oficial de Facebook al lui Horia Brenciu, i-au nemultumit pe fani. Acestia s-au apucat sa arunce cu cuvinte urate in Alice Brenciu. Cu toate ca si el a imbatranit, fanii ii doresc o femeie mai tanara si mai frumoasa.

„Batrana pentru tine Horia… Pacat ca nu ti-ai gasit o fata tanara si frumoasa”, i-a scris o admiratoare lui Horia Brenciu, pe Facebook.

Cantaretul nu a stat pe ganduri si i-a dat o replica fatala: „Pacat de mesajul asta, ca poza ta de profil parea atractiva”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.