Nelu Tătaru, apariţie scandaloasă la conferinţa despre COVID. Poartă mască de protecţie de 83 de lei, care îl protejează doar pe el

Apariţie scandaloasă a lui Nelu Tătaru la o conferinţă din Iaşi. Ministrul Sănătăţii a fost surprins purtând o mască ce filtrează aerul doar la intrare, nu şi la ieşire. Acest lucru înseamnă că pentru oamenii prezenţi la eveniment ar fi ca şi când guvernantul nu ar purta absolut nimic. 

Mai mult decât atât, preţul accesoriului medical nu este foarte mic. O astfel de mască de protecţia ajunge să coste puţin sub o sută de lei. 

Potrivit informaţiilor prezete pe un site de vânzări, masca nu costă nici mai mult, nici mai puţin de 83,30 de lei. În specificaţiile produsului scrie clar că masca este doar semi-filtrantă.

Ironia face ca în cadrul conferinţei, Nelu Tătaru să anunţe că România a ajuns într-un punct critic, în care numărul cazurilor de coronavirus a explodat.

„După cum se poate vedea, sunt aceleași județe și municipiul Bucureşti în care avem o creștere a transmiterii în comunitate. Vom avea o creștere progresivă și în următoarele zile. Măsurile luate ar trebui să-și facă efectul în două sau trei săptămâni”, a explicat ministrul Sănătăţii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.