Raed Arafat, anunt de ultim moment despre vaccinarea populatiei:”“Cel care nu se vaccineaza accepta faptul ca…”

Raed Arafat, a precizat ca cei care nu se vor vaccina isi asuma riscul de a face o forma grava a bolii si chiar sa isi piarda viata.

Seful DSU a declarat ca in tara noastra nu se va face discriminare intre cei vaccinati si cei nevaccinati. Arafat mentioneaza ca persoanele care nu se vaccineaza isi asuma riscul de a fi expus la o forma grava a bolii, dar este decizia fiecaruia dintre noi. Aceasta decizie trebuie sa ne-o asumam.

„Nu, nu s-au prevazut astfel de masuri in Romania. Alte tari au inteles sau incearca sa implementeze astfel de masuri. In Romania nu s-a discutat de asa ceva, nu prevedem asa ceva sa segregam sau sa diferentiem vaccinat fata de nevaccinat. In final, cel care se vaccineaza in primul rand se protejeaza pe el si, bineinteles, la un numar mai mare de vaccinati, protejam si pe cei din jur.

Cel care nu se vaccineaza isi asuma clar ca, la un anumit moment, el va fi intr-un risc mult mai mare, supus unui risc mult mai mare decat cel care s-a vaccinat. Deci cel care nu se vaccineaza accepta faptul ca, prin faptul ca nu s-a vaccinat, el este expus mai mult sa faca boala in forma ei grava, sa ajunga la spital, sa ajunga la terapie intensiva si, cine stie, poate chiar sa ramana cu sechele sau, Doamne fereste, sa isi piarda viata”, a declarat Arafat.

Vom raspunde intrebarilor celor care au dubii in privinta vaccinarii

Leave A Reply

Your email address will not be published.