Diana Şoşoacă Cere Demiterea Lui Arafat.. O Să Îi Iau Cetăţenia Pentru Că Ne-A..

Diana Şoşoacă a lansat un atac virulent la adresa lui Raed Arafat, despre care susţine că este “artizanul distrugerii României”. Senatoarea AUR a mai afirmat că lucrează pentru a-i fi retrasă cetăţenia şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Diana Şoşoacă cere demiterea lui Raed Arafat, după ce a criticat-o pe motiv că refuză să poarte mască de protecţie.CITESTE AICI

„Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii României, a naţiei române şi a poporului român.

Din ce în ce mai multe dovezi, în sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanţă şi de la medici. Le mulţumesc tuturor medicilor şi personalului medical care au venit către mine şi mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun că această mască nu cauzează beneficii, ci din contră, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O să le dau publicităţii. Sunt toate depuse la dosarele din instanţă”, a declarat Diana Şoşoacă, într-un mesaj video, transmis live pe Facebook.

Reacţia senatoarei AUR vine în contextul în care, săptămâna trecută, secretarului de stat în MAI, Raed Arafat, a afirmat că persoanele care într-adevăr sunt scutite să poarte mască au probleme grave de sănătate, ceea ce nu ar fi cazul în situația Dianei Șoșoacă.

„Noi avem și la purtarea centurii de siguranță și la mască, avem undeva că, dacă din motive medicale n-o poți purta, dar aici trebuie motive medicale reale, trebuie să fie ceva foarte serios, care după asta te întrebi dacă persoana respectivă mai poate să-și exercite funcțiile”, a spus Raed Arafat la Digi24.

Leave A Reply

Your email address will not be published.