CE ROCHIE PREȚIOASĂ A PURTAT CARMEN IOHANNIS LA DECERNAREA PREMIILOR DE LA MAGDEBURG

Carmen Iohannis a avut o apariție cu totul deosebită la decernarea premiilor din Germania, acolo unde președințele Klaus Iohannis a fost onorat cu premiu „Otto cel Mare”.

Soția președintelui Klaus Iohannis a atras toate privirile la Magdeburg. Frumoasa profesoară din Sibiu a purtat o rochie croită special, din brocart prețios și încrustații de mătase.

Nuanța de albastru este des folosită de Prima Doamnă și o avantajează perfect. Părul blond închis și ochii albaștri fiind în ton cu nuanțele ținutei.

Outfit-ul lui Carmen Iohannis a fost creat de designerul român Andreea Tincu, care se ocupă deseori de garderoba Primei Doamne.

„O seara speciala, in onoarea Presedintelui Klaus Iohannis, laureat la Magdeburg, Republica Federală Germania, cu premiul „Otto cel Mare” („Kaiser-Otto-Preis 2020”)

Prima Doamna Carmen Iohannis poarta design romanesc semnat Andrea Tincu. Rochia este din brocart pretios, cu incrustatii matase.

Klaus Iohannis a primit premiul „Otto cel Mare”

Președintele a primit distincția pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”.

„Accept acest premiu european în numele compatrioților mei. Susținerea lor entuziastă pentru cauza europeană, pentru valorile și principiile care ne unesc în Europa îmi dă încredere să acționez în continuare pentru ca România să se afle, alături de celelalte state membre, alături de

Președinția germană a Consiliului Uniunii Europene, în centrul procesului de consolidare a proiectului european. Consider acest premiu o reconfirmare a crezului permanent al ţării mele într-o Europă unită în pace și democrație.

Acest premiu este și un îndemn pentru mine, personal, de a transmite mai departe cetățenilor români, tinerilor în primul rând, convingerea că împreună vom reuși să depășim multiplele provocări ale lumii de astăzi”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Președintele a susținut că proiectul european are nevoie în aceste momente de unitate, coeziune și solidaritate

Leave A Reply

Your email address will not be published.