Tragedie in Romania! S-a stins la doar 32 de ani, la scurt timp dupa ce a nascut!

Doliu in lumea medicala din Romania. O tanara asistenta din Buzau in varsta de 32 de ani, a decedat in aceasta dimineata dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19 si a nascut prematur.

Andrei Adelina, tanara asistenta insarcinata lucra in Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau din luna martie 2016. Viata Adelinei s-a schimbat inainte de Craciun, pe 21 decembrie 2020, atunci cand a fost testata pozitiv cu COVID-19.

Insarcinata, asistenta a ramas acasa, in izolare, insa pe 30 decembrie starea sa de sanatate s-a deteriorat si a ajuns la UPU Buzau. deoarece ca era insarcinata in 33 de saptamani, medicii au decis ca tanara asistenta sa fie transferata la Maternitatea Buzau.

“La ora 15:52 (n.r. pe 30 decembrie 2020), pacienta a fost transferata la Maternitatea Buzau in vederea unui consult de specialitate. Medicul obstetrician a consultat si evaluat pacienta si a decis ca aceasta sa fie transferata la un spital din Capitala.

S-a luat legatura cu CNCCI (Centrul National de Conducere si Coordonare a Interventiei) in vederea transferului pacientei. Pacienta a fost transportata la Maternitatea Bucur din Bucuresti unde a ramas internata.

Pacienta a fost examinata de catre medici si s-a decis sa fie operata pentru cezariana, copilul ramanand in Maternitate. Dupa ce a fost operata, pacienta a fost transferata la Spitalul Pantelimon, fiind intubata. Starea pacientei s-a deteriorat dupa operatia de cezariana, pacienta a intrat in stop cardio-respirator, a fost resuscitata, insa nu a raspuns manevrelor de resuscitare”, se mentioneaza in comunicatul medicilor.

Colegii asistentei regreta plecarea la ceruri

Leave A Reply

Your email address will not be published.