Ştia ca moare de coronavirus, aşa că i-a trimis asta fiicei saleDumnezeule! O lume întreagă a aflat..

Tragedie într-o familie din Filipine! O asistentă medicală de 64 de ani și-a dat ultima suflare din cauza noului coronavirus, iar înainte de a muri, femeia i-a trimis fiicei sale o fotografie cu masca de oxigen pe față.

O familie din Filipine este devastată de durere! Resy Manalo, în vârstă de 64 de ani era asistentă medicală și plecase demult din Filipine, pentru a putea exercita această meserie în Anglia. Fiind expusă la pericolul coronavirusului mai mult decât ceilalți oameni, Resy s-a infectat și ea, iar în numai o săptămână și-a dat ultima suflare, departe de familie și de toți cei dragi.

Fiica lui Resy Manalo a povestit în presa internațională cum mama ei i-a trimis, la un moment dat, o fotografie cu ea în care poartă mască de oxigen și i-a mărturisit că nu se simte bine deloc.

A murit singură, departe de familie

Resy Manalo a stat internată în spital o săptămână, timp în care simptomele cauzate de COVID-19 nu s-au ameliorat. Femeia și-a dat ultima suflare departe de familia ei, singură, pe patul de spital.

„Ultimul semn de viață primit de la ea a fost o fotografie în care apare cu o mască de oxigen pe față. După aceea medicii ne-au informat că va fi intubată. Și nu am mai știut nimic despre ea. Cu două săptămâni înainte de a fi internată mi-a spus că este îngrijorată pentru că a fost expusă unui rezident care a murit ulterior din cauza coronavirusului. Câteva zile mai târziu ne-a spus că nu se simte bine” a spus fiica asistentei, potrivit The Sun.

Leave A Reply

Your email address will not be published.