Minune de la Dumnezeu! Este vorba despre Mihai Neșu! Felicitări. Imaginile realizate în urmă cu puţin timp! Ce a reuşit să facă

Mihai Neșu, în vârstă de 37 de ani a făcut progrese mari în ceea ce privește recuperarea, după accidentul suferit în urmă cu câțiva ani. Fostul fotbalist a început să își poată mișca unele părți ale corpului și chiar reușește să mănânce singur.

„De 4 ani am cam același program, așa că sunt într-un cantonament continuu. În ultima lună am început și cu două antrenamente pe zi. De dimineața până la masa de prânz trebuie să fac cu o bicicletă care mișcă mâinile și picioarele.

Trebuie să fac cam jumătate de oră mâini și jumătate de oră picioare. După aia, încă vreun sfert de oră, pe un touch screen, trebuie să fac, ca la școală, cerculețe, bețigașe, cu mâna pe care o pot mișca mai bine.

După masa de prânz am kinoterapie la fundație, cam o oră și jumătate-două ore pe zi. Eu mișc ce pot să mișc cu mâinile și terapeuta mea îmi mișcă picioarele și îmi mai face masaj acolo unde mai am contracturi.

De doi ani am o cană adaptată, pe care o pot lua în poziția asta, o pot lua de pe masă și pot să beau apă cu ea dacă e cam pe jumătate, dacă nu e prea grea, și apoi pot să o pun înapoi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.