O Asistentă De 41 De Ani A Murit La Două Zile După Ce A Primit Vaccinul Pfizer Anti-Covid.Sonia Avea Doi Copii Şi S-A Stins Subit, Fără Să Fi Suferit Efecte Secundare

Asistenta Sonia Acevedo a murit „subit” în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după primirea vaccinului.
O asistentă de 41 de ani, mamă a doi copii, a murit subiz după vaccinare. Ea lucra la secția de pediatrie a unui spital din Porto. şi nu a avut efecte secundare adverse după ce a fost vaccinată, anunță Daily Mail.

Sonia Acevedo, o asistentă în vârstă de 41 de ani, a murit acasă, în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după ce a primit injecția. Se așteaptă efectuarea unei autopsii astăzi sau cel târziu miercuri.
Era mamă a doi copii și lucra ca asistentă la secția de pediatrie a Institutului Portughez de Oncologie din Porto. După ce a fost vaccinată nu a suferit efecte secundare adverse. „A făcut vaccinul anti-Covid-19, dar nu a avut niciun simptom. Nu știu ce s-a întâmplat. Vreau doar răspunsuri. Vreau să știu ce a provocat moartea fiicei mele”, a spus tatăl ei.

Angajatorii lui Acevedo au confirmat că a fost vaccinată împotriva Covid în data de 30 decembrie și au declarat că nu au fost anun…
Preluat de pe https://news-stiri.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.