Dorel, fost sofer de basculanta de mare tonaj, ajuns deputat AUR -> A scris in CV, la aptitudini, ca stie sa foloseasca telefonul mobil

Dorel-Gheorghe Acatrinei, presedintele filialei AUR Suceava, fost sofer si actual detinator de firma de transport de marfuri, deputat in legislatura 2020-2024 scrie in CV-ul sau ca stie sa foloseasca Zoom si Skype, dar si sistemul de operare Android, cu care sunt dotate majoritatea telefoanelor mobile.

De asemenea, deputatul AUR scrie ca ultima scoala pe care a absolvit-o este Liceul cu program sportiv CSS Suceava, iar din 2001 pana in 2010 si-a castigat existenta ca sofer – a fost sofer pe masini de mare tonaj si sofer de autocar in Suceava, potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputatilor.

In anul  2010, si-a deschis o firma de transport de marfuri, Helios Car SRL.

„Helios Car isi incepe activitatea sub aceasta denumire in anul 2010. Atunci, fondatorul companiei, avand experienta cumulata in ani de zile de munca in domeniul transportului international, s-a decis sa inceapa cel mai ambitios proiect de pana atunci. In acest fel a luat nastere Helios Car SRL, o firma de prestigiu in domeniul transportului international, crescand de la an la an si investind puternic in tehnologie, logistica si personal”, scrie pe pagina de Facebook a firmei.

Pe site-ul firmei Helios CAR se mentioneaza ca cifra de afaceri pentru anul 2018 era de aproximativ 7,5 milioane de lei, potrivit Newsweek.

Dorel spune ca stie limba engleza si mai stie sa foloseasca Skype, Zoom, Google Drive, Microsoft Office si Android.

Leave A Reply

Your email address will not be published.