Incendiu la maternitate, zece bebeluşi au murit… Copiii aveau între câteva zile şi trei luni…

O nouă tragedie zguduie lumea. Un incendiu violent produs la un spital din India a dus la moartea a cel puţin zece copilaşi.

Incendiu la maternitate. Zece bebeluşi au murit într-un incendiu produs într-un spital din India, membrii personalului grăbindu-se să evacueze secţia în primele ore ale zilei de sâmbătă, informează BBC.CITESTE AICI

Mgid

Şapte sugari au fost salvaţi din flăcări înainte ca pompierii să ajungă la spitalul districtual Bhandara din statul Maharashtra.

Primul ministru al Indiei, Narendra Modi, a descris incidentul ca pe o „tragedie care îi distruge inima”, scrie news.ro.

Incendiu la maternitate. Cauza nu este încă cunoscută şi o investigaţie este în curs de desfăşurare. Incendiul a început la aproximativ 02:00, ora locală (20:30 GMT vineri), potrivit oficialilor spitalului.

Eforturile de salvare au fost împiedicate de explozii continue în interiorul secţiei, relatează presa locală. O asistentă de serviciu a declarat că a alertat autorităţile după ce a văzut fum ieşind din unitatea de îngrijire a nou-născuţilor din spital.

„Autorităţile spitalului au salvat şapte copii, dar 10 au murit într-un incident nefericit”, a declarat reporterilor chirurgul Pramod Khandate.

Copiii aveau între câteva zile şi trei luni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.