Situatie revoltatoare intr-un spital din Romania! Un batran implora sa fie ajutat! Reactia Ministrului Sanatatii

“Doamnele “infirmiere nu au miscat un deget,pt a ridica un suflet de jos”

Scandal mare intr-un spital din Romania, mai exact la la Spitalul Orasenesc Corabia. Modul revoltator in care se comporta cadrele medicale fata de un batran care implora dupa ajutor a fost filmat  si va fi o ancheta.

scandal urias la Spitalul Orasenesc Corabia.

Singura persoana care l-a ajutat pe batran a fost o femeie ce se afla in sala de asteptare a spitalului. Intr-un tarziu a aparut o asistenta care ii cere batranului sa se ridice singur de jos si i-a adus un scaun cu rotile, dar nu i-a oferit ajutor. Nici nu stiu ce sentiment imi provoaca asemenea cadre medicale, un amestec intre scarba si ura. Inteleg ca sunt obosti, epuizati, dar, voi v-ati ales aceasta meserie. Plecati unde credeti ca puteti respecta oamenii, lasati oamenii cu har sa lucreze in aceste institutii, avem nevoie de bunatate, mai ales in aceste momente grele ce zguduie intreaga planeta.

Ce s-a intamplat cu batranul

Batranul nu este ajutat de cadrele medicale si spune ca nu se poate misca singur, pentru ca a suferit un accident vascular.

Batranul spune ca asteapta de trei ore pe holurile spitalului si ca a cazut. Un cadru medical ii spune batranului sa se aseze pe un scaun, insa barbatul raspunde “Nu pot sa ma urc, am incercat si nu mai pot.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.