Diana Sosoaca face acuzatii grave! De ce ar fi decedat, de fapt, Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici a decedat la 62 de ani, potrivit Realitatea Plus. Acesta a fost ministru in Guvernul Ponta, manager al Circului Globus si candidat la alegerile prezidentiale din 2019.

Actorul se afla internat la Institutul De Urgenta Pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” pentru a face ECMO, o procedura medicala.

ECMO este o procedura prin care pacientul este conectat la un aparat care preia functiile inimii si plamanilor pentru ca organele sa se refaca, cu alte cuvinte o ”respiratie extracorporala”.

Stanoevici a fost unul dintre contestatarii masurilor de protectie luate de autoritati.

Diana Sosoaca, in doliu dupa decesul prietenului ei

Diana Sosoaca spune ca Bogdan Stanoevici nu a decedat din cauza noului coronavirus, pentru ca s-ar fi vindecat dupa doua saptamani de la internare. Ea aduce acuzatii cadrelor medicale ca problema fatala ar fi fost infectia nosocomiala pe care a contractat-o din spital, precum si alte probleme care nu i-ar fi fost tratate.

”Pentru toti desteptii din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID! Se vindecase la doua saptamani dupa internare. Bogdan avea afectiuni de o viata care nu i-au fost tratate.

La 62 de ani, arata ca la 45. M-a rugat sa lupt pana la capat si sa nu ma las… Aviz amatorilor si criminalilor din sistem! Nu ne puteti omori pe toti!”, scrie Diana Sosoaca pe Facebook.

Diana Sosoaca a spus si pe 21 decembrie ca prietenul ei a contractat infectia respectiva si acuza ca mor prea multi oameni in spitale, din cauza conditiilor de acolo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.