Doliu în RomâniaBogdan Macovei a murit

Bogdan Macovei, fostul selecționer al naționalei feminine de handbal, a murit la vârsta de 67 de ani. De el este legată perfomanța clasării naționalei pe locul al patrulea la Mondialul din 1999.

”L-am venerat şi l-am iubit ca antrenor şi om. Sunt şocată, este un om care va fi pentru totdeauna în mintea şi sufletul meu. Nu am mai apucat să bem o cafea, aşa cum ne plănuisem, să mai stăm să depănăm amintiri sau să primesc sfaturi. Nu am ştiut niciodată că ar fi bolnav, el nu se plângea niciodată şi nu a spus că ar avea probleme grave”, a declarant fosta handbalistă de națională, Carmen Amariei, pentru News.ro.

„Azi dimineaţă soţul meu mult iubit, Bogdan Macovei, a părăsit această lume pentru una mai bună şi mai blândă! Va trebui să învăţ să trăiesc fără prezenţa lui fizică! Dar el va rămâne mereu lângă mine! Drum bun în eternitate, iubirea mea!”, a fost mesajul dureros al Sabinei, soția anrenorului trecut în neființă.

A murit Bogdan Macovei, fostul selecționer al națonalei feminine de handbal

Bogdan Macovei a fost una din personalităţile discrete, dar foarte respectate din handbalul românesc. A activat la nivel de club, echipe naţionale, România şi Macedonia, la nivel FR Handbal şi al forului european. Între realizările sale se numără locul 4 obţinut cu naţionala României la Campionatul Mondial din 1999, unde Carmen Amariei a devenit golgeter, iar în carieră a contribuit decisiv şi la calificarea reprezentativei la Jocurile Olimpice din 2000.

Leave A Reply

Your email address will not be published.