Liviu Dragnea, eliberat din închisoare?E ştirea momentului

ostul șef al PSD, Liviu Dragnea, a depus o nouă cerere de revizuire la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), iar primul termen al procesului are loc astăzi.

Procesul de revizuire al lui Liviu Dragnea se judecă în cameră de consiliu, după ce avocata fostului şef al PSD, Flavia Teodosiu, a solicitat secretizarea şedinţei de judecată. Liviu Dragnea participă la proces prin videoconferinţă. Fostul şef al PSD poartă mască de protecţie, având în vedere că a fost infectat cu noul coronavirus, potrivit adevarul.ro.

Judecătorii vor analiza, în primul rând, dacă solicitarea lui Liviu Dragnea, de revizuire a sentinței, respectă condițiile pentru a fi discutată pe fond.

Pentru a putea solicita eliberarea condiționată, fostul șef al PSD trebuie să execute cel puțin doi ani și patru luni, din care se scad zilele câștigate ca urmare a muncii prestate în penitenciar. Prin urmare, Liviu Dragnea ar putea fi eliberat, cel mai probabil, în prima parte sau la jumătatea acestui an. Fostul lider PSD a muncit pe brânci la garajul penitenciarului Rahova și mizează pe buna purtare. Iar avocații săi cred, cu tărie, că există șanse mari ca el să iasă din închisoare.

Irina Tănase îl așteaptă pe Liviu Dragnea să iasă din închisoare

Irina Tănase ar fi acceptat să se căsătorească cu Liviu Dragnea. Fostul politician are o relație de cinci ani cu fosta lui asistentă, care i-a stat alături atât în cele mai crunte situații, cât și când era unul dintre cei mai puternici oameni din stat. Liviu Dragnea și iubita lui plănuiau să se căsătorească, însă decizia magistraților i-a luat prin surprindere, iar fostul lider PSD a fost trimis la închisoare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.