Lucrurile nu vor rămâne așa. Bogdan a fost băgat în comă de tratamentele administrate.

El se vindecase de Covid-19, iar decesul a fost cauzat de .. Diana Sosoaca tuna si fulgera. Ce are de gand sa faca.

Noi detalii ies la iveală despre decesul actorului Bogdan Stanoevici! Potrivit playtech.ro, fostul ministru și candidat la președinția României, nu a murit de coronavirus așa cum s-a scris până acum, ci din cauza unei infecții nosocomiale cu un germene intraspitalicesc extrem de periculos, Clostridium difficaile. 

Surse: Bogdan Stanoevici NU a murit de coronavirus

Moartea actorului Bogdan Stanoevici stârnește controverse. Surse playtech.ro, spun că cel care a fost și ministru al Românilor de Pretutindeni nu a murit de coronavirus, ci din cauza unei infecții nosocomiale, Clostridium difficaile, un germen extrem de periculos pe care l-a luat din spital, cât timp a stat internat la ATI, din cauza Covid19.

Aceleași surse spun că după ce actorul s-a vindecat de coronavirus, iar testul i-a ieșit negativ, s-a simțit din nou rău, la câteva zile, și a fost readus la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Pantelimon. Aici starea de sănătate i s-a agravat de la o zi, la alta. Bogdan Stanoevici era intubat și chiar a intrat în comă, iar din nefericire, marți dimineață a pierdut lupta cu viața.

Diana Șoșoacă vrea să facă dreptate

De altfel, s-a aflat că în timp ce Bogdan Stanoevici se lupta să trăiască, singura sa rudă, fiul lui, a venit din Franța pentru a-l vedea pe tatăl său.

Leave A Reply

Your email address will not be published.