Raed Arafat a dat o veste crunta: Uitati-va in jurul nostru

Raed Arafat, seful DSU, vine cu o veste proasta pentru romani. Secretarul de stat spune ca cifrele oficiale arata o scadere semnificativa a ratei de pozitivare, dar in acelasi timp, numarul de cazuri grave se mentine ridicat, la peste 1000 de internati la ATI.

“Noi facem o analiza in fiecare zi si vedem mai multi indicatori. Situatia este pe o line. Sunt unii indicatori care scad, dar altii arata ca situatia nu este stabila. Si datele generale arata.

De ieri pe azi, avem o crestere de incidenta in mai multe judete au fost in zona verde si au reintrat in zona galbena. Nu s-au dus catre rosu cele care au fost anterior in zona rosie”, a spus Raed Arafat, la Antena 3.

Raed Arafat nu este optimist

De asemenea, Raed Arafat nu s-a aratat optimist cu privire la evolutia pandemiei de coronavirus din Romania. Acesta sustine ca ”batalia” nu s-a terminat si populatia trebuie sa fie atenta in continuare.

”Ce inseamna asta. Batalia nu e gata. Trebuie sa fim atenti. Masurile aplicate de autoritati si mai ales masura mastii universale au avut rol major in controlul situatiei. Majoritatea respecta regulile. Nu s-a rezolvat.

Vedem langa noi Franta (unde este interzisa circulatia dupa ora 18), Marea Britanie, Germania. Teama lor majora este noua tulpina care este majoritara in MB si care se transmite mai eficient”, a declarat seful DSU.

Raed Arafat, impotriva pasaportului de vaccinare, idee avansata de Grecia pentru limitarea calatoriilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.