O Dacia Duster îi bate pe toți la originalitate. A ajuns cu roțile-n sus în fântânile arteziene din centrul Capitalei

O Dacia Duster îi bate pe toți la originalitate. SUV-ul a ajuns cu roțile-n sus în fântânile arteziene din centrul Capitalei. Este deja a treia mașină care ajunge acolo anul acesta.

O Dacia Duster a plonjat cu roțile-n sus într-una dintre fântânile arteziene dintre Piața Constituției și Piața Unirii. Din primele cercetări, șoferul ar fi pierdut controlul direcției în viraj, a lovit bordura spațiului verde și s-a răsturnat în fântânile nefuncționale pe timp de iarnă.

În perioada sărbătorilor de iarnă, acolo se adunau seară de seară sute de curioși pentru a vedea luminile colorate care decorau fântânile.

Nicio persoană nu a fost rănită, dar SUV-ul a fost grav avariat. Vehiculul a fost scos de acolo cu ajutorul unei echipe specializate.

A treia mașină care plonjează în fântânile arteziene din centrul Capitalei în ultima săptămână

Dacia Duster răsturnată într-una dintre fântânile arteziene din centrul Capitalei este deja a treia mașină care a ajuns acolo în decurs de o săptămână.

Un Volkswagen Golf a dat startul duminica trecută. Compacta germană a rămas suspendată, cu partea frontală în fântână și partea posterioară în aer.

În seara următoare, o șoferiță aflată la volanul unui BMW a pierdut și ea controlul direcției, iar mașina a rămas blocată de-a latul fântânii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.