Veste crunta dintr-o tara iubita de romani : „Al treilea val ne-a lovit puternic

Personalul medical de la spitalul Hadassah din capitala declara ca al 3-lea val de covid este cel mai sever, potrivit noutati.info.

Cadrele medicale si pacientii de la un spital din Ierusalim au declarat intr-un raport publicat marti, ca se prabusesc sub tensiunea celui de-al treilea val de coronavirus din Israel.

Un echipaj de stiri de pe Canal 12 a intrat in sectia de coronavirus a spitalului Hadassah din capitala, Ein Kerem, pentru a raporta despre lupta pentru ingrijirea pacientilor acolo, in lipsa paturilor si a echipamentelor.

„Primul val a fost un soc pentru noi, deoarece nu eram familiarizati cu boala. Dupa cateva schimbari am spus „Ok, inteleg ce se intampla”. Dar al treilea val ne-a lovit puternic ”, a declarat Claudia Foji, asistenta medicala in unitatea de terapie intensiva pentru pacientii cu coronavirus. „Suntem in razboi”, a spus ea, potrivit Time of Israel

„Paturile nu raman goale mult timp. De fiecare data, vin noi bolnavi ”, a spus Anat Heretz, asistent in unitatea medicala.

„Acest val este mult mai complex. Persoanele bolnave au mai multe complicatii. Problemele respiratorii sunt mai complexe. Frica se citeste in ochii lor. Nu este usor ”, a spus asistenta Tehila Harel.

La inceputul acestei luni, un pacient cu coronavirus a murit la spitalul Ichilov dupa ce s-a desprins tubul de respiratie pentru ventilatorul sau si personalul suprasolicitat nu a observat timp de cateva minute.

Harel a spus ca personalul Hadassah se teme ca se poate intampla ceva similar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.