Milionarul Dan Nicorescu, jefuit in propria vila. Batut si legat cu o pereche de catuse

Milionarul Dan Nicorescu a fost talharit, marti, in propria casa aflata intr-o zona de lux din Nordul Capitalei. Afaceristul i-ar fi surprins pe spargatori, iar in acel moment a inceput conflictul. Acesta a fost imobilizat si incatusat. Potrivit unor surse judiciare, milionarul nu a fost ranit, scrie Gandul.  Potrivit sursei citate, hotii ar fi reusit sa sustraga o suma de bani si multe bijuterii de de familie.

Hotii l-ar fi batut si incatusat, dupa care ar fi luat din casa o suma de mare de bani, bijuterii si un ceas de mare valoare.

Evenimentul a fost anuntat la Politie prin 112 de catre iubita omului de afaceri.

„Astazi, in jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul ca in locuinta partenerului ei au patruns doi barbati necunoscuti, care prin violenta i-au sustras o suma de bani si bijuterii. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 2, care au asigurat zona, pana la momentul preluarii cazului de catre Serviciul Investigatii Criminale din Politia Capitalei, urmand a fi stabilita situatia de fapt si de drept” scrie in comunicatul transmis de Politia Capitalei.

In urma incidentului, milionarul a avut nevoie de ingrijirea medicilor, acesta ar fi suferit un puseu de tensiune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.