TRAGEDIE! A murit Alin Bogdan..

Doliu uriaș în presa din România! Fostul jurnalist Alin Bogdan s-a stins din viață. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public,

acesta a decedat la vârsta de 43 de ani. Cea care a făcut anunțul sumbru a fost chiar soția lui, Sonia Bogdan postând un mesaj sfâșietor în mediul online.

Este doliu în presă, după ce fostul jurnalist Alin Bogdan a murit la 43 de ani

Un alt deces cutremurător a zguduit România. Este doliu în presa din țara noastră, după ce Alin Bogdan s-a stins din viață. Acesta a fost jurnalist, cât și analist politic. Din păcate, el a murit la doar 43 de ani, lăsând în urmă o durere uriașă în sufletele soției și a fiicei sale.

Soția lui, Sidonia, a făcut anunțul printr-un mesaj sfâșietor

Cea care a dat vestea tragică a fost chiar soția lui Alin Bogdan. Sonia Bogdan a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare, mai exact, pe contul ei de Facebook, spunând că fostul jurnalist „a plecat lângă Dumnezeu” și că din Ceruri își va veghea și iubi fetița.

“Soțul meu, Alin Bogdan, a plecat lângă Dumnezeu. De lângă Domnul, își va veghea și iubi fetița”, a scris Sidonia Bogdan, soția lui Alin Bogdan, pe Facebook.

Alin Bogdan a debutat în presă în presă în urmă cu 23 de ani, în 1998. Acesta a fost mai întâi redactor la un ziar la care se ocupa de domeniul politic. În 2005 s-a alăturat unei altei publicații, în rolul de publicist comentator. În 2006 s-a orientat către consultanța politică.

Jurnaliștii Radu Călin Cristea și Iuliana Roibu s-au stins din viață
Presa din România a întregistrat alte două mari pierderi importante. Jurnalista Iuliana Roibu a murit la începutul acestui an, la doar 41 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

”Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soție și prietenă. Vă mulțumesc că ați fost familia mea. Vă iubesc!” Cu demnitatea și discreția pe care i le știu toți cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi.

Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marți, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, este mesajul apărut pe contul Iulianei Roibu de Facebook.

Jurnalistul și scriitorul Radu Călin Cristea a murit și el, spre finalul anului trecut, la 65 de ani. Acesta a fost membru al Consiliului Național al Audiovizualului. scrie spynews.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.