Viorel Lis suferă din cauza unei o semi-pareze la picioare, care îi provoacă dureri crunte și dificultăți de mers. Care a fost diagnosticul medicilor pentru fostul edil al Capitalei.

Mersul său a fost grav afectat, iar medicii i-au transmis să nu-și facă prea mari speranțe, căci ar putea să rămână dezamăgit.

Viorel aproape că nu mai putea să meargă deloc și avea dureri crunte, după ce a suferit o semi-pareză la picioare. La acest moment, fostul primar nu poate merge foarte bine pe afară, căci are nevoie de Oana Lis pentru a-l ține să nu cadă.

„Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape.

În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută. Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața ”, a declarat Viorel Lis la un post de televiziune.

Viorel Lis și Oana Lis se pregătesc să adopte un copil
„Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică”, a declarat Oana Lis, în urmă cu ceva timp penrtu Redacția.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.