Cântăreața Claudia Stroie, sfâșiată de durere! Soțul ei a murit în mod tragic, la doar un an de la nuntă: „În ultima lună de viață îmi spunea că dacă moare…” –

Cântăreață de muzică populară Claudia Stroie și-a pierdut soțul la un an de la căsătorie. Tragedia i-a marcat viața și suferă în continuare după cel cu care ar fi trebuit să își petreacă tot restul zilelor. Atunci când s-au cunoscut, solista a cosiderat că a primit un semn divin și s-a căsătorit imediat cu el.
Destinul însă a fost mult prea crunt pentru cei doi.

Claudia Stroie și-a pierdut soțul la un an de la căsătorie
La doar un an și două luni după ce s-a căsătorit, Claudia și-a pierdut soțul, pe Dumitru. Acum îl mai vede doar în poze și încă suferă enorm după pierderea suferită.
„În casă e prezent peste tot. Vorbesc cu el, ori de cate ori vreau să fac ceva, mă gândesc cum ar fi făcut el, pentru că trăiesc cu amintirea lui”, a spus Claudia Stroie. Tânăra a mărturisit, la un post de televiziune, că soțul ei era conștient că viața este trecătoare. „Jumătate este în Rai, jumătate este aici, pe Pământ. Soțul meu râvnea foarte mult Raiul, era conștient că viața asta este trecătoare”, a spus Claudia, rămasă văduvă de tânără.

Soțul ei a fost implicat în mai multe accidente rutiere
Cântăreața a mărturisit faptul că Dumitru, în vârstă de 30 de ani, a trecut prin mai multe accidente rutiere. Claudia susține că și înainte de nunta lor, Dumitru a avut un accident în urma căruia s-a ales cu piciorul rupt.
” Ispitele au fost, au existat în viață noastră. Înainte de căsătorie, soțul meu a avut un accident cu șase luni în urmă, pe autostradă, o basculă i-a ieșit în faţă. Și-a rupt piciorul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.