Raed Arafat da cea mai CRUNTA veste! Ce vom fi obligati sa facem de Craciun si Revelion

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, vine cu veste proasta pentru romani. Secretarul de Stat a explicat ca anul acesta, in contextul pandemiei de COVID-19, nu mai sunt de conceput sarbatori de Craciun si Revelion asa cum au fost anul trecut. Mai mult, vom fi obligati sa ne petrecem sarbatorile acasa.

Cei care in perioada aceasta obisnuiau sa isi faca rezervari in strainatate sunt avertizati. Ar putea fi un demers riscant si risca sa-si piarda banii.

“Cred ca astfel de decizii trebuie sa fie discutate prin noiembrie – care este situatia, care vor fi masurile, cum vor fi masurile, unde se va face o anumita activitate sau alta.

Petreceri de Revelion ca in alti ani – eu cred ca n-avem sa ajungem la asta. Acum ca in alti ani inca e prea devreme. O spun acum, cu toata raspunderea: acum sa fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred!

“Este riscant sa-ti planifici acum Revelionul”

„Imi pare rau, stiu ca nu toti vor fi de acord cu ce spun acum, mai ales cei care organizeaza excursii in exterior, dar uitati-va si acum. Este riscant sa-ti planifici acum Revelionul afara, fara discutie, asta e realitatea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.