Doliu printre scriitori după ce Heidi Ferrer s-a sinucis. Este vorba despre autoarea romanelor de success Dawson’s Creek și Wasteland. Femeia a fost infectată cu virusul Sars-Cov-2 și nu a mai rezistat durerilor. Din cauza simptomelor COVID-19 a recurs la un gest neașteptat. Autoarea a publicat pe blogul ei câteva cuvinte înainte să se stingă din viață.

Scriitoarea de succes a murit la 50 de ani. Ea și-a încheiat socotelile cu viața după ce a încetat să mai ducă o luptă cu infecția de coronavirus. Boala o țintise la pat. Heidi Ferrer ajunsese la capătul puterilor, așa că a cedat psihic.

Femeia avea dureri grave la picioare, la glezne în special, și avea simptomele bolii COVID-19. În luna aprilie a fost confirmată pozitiv cu boala venită din China, iar în iunie boala a pus-o la pat. Durerile au continuat, apoi au venit și probleme de ordin neurologic.

Mesajul emoționant lăsat de scriitoarea americană înainte de a muri

Heidi Ferrer a postat niște cuvinte sfâșietoare pe blogul personal în septembrie 2020. În mesajul scris de ea vorbea despre virusul care a pus-o la pat și a explicat cât de mult a afectat-o această infecție.

„Monstrul este real și a venit pentru mine. Recuperarea după COVID-19 a fost unul dintre cele mai grele lucruri prin care am trecut vreodată și am trecut prin multe.În cele mai întunecate momente ale mele, i-am spus soțului meu că, dacă nu îmi revin, nu vreau să trăiesc așa. Nu eram suicidală, pur și simplu nu vedeam nicio calitate a vieții pe termen lung și nu aveam niciun scop. Unul dintre cele mai crude lucruri pe care mi le-a făcut COVID a fost să-mi ia abilitatea de a avea vise. Nu mă refer la vise în somn, vreau să spun că am încetat complet să visez la viitorul meu pentru că nu mi-am mai putut imagina nimic. Era un zid. Da, toți am pierdut călătoriile, evenimentele, viața liberă în timpul blocării, dar eu am pierdut toate acestea și, de asemenea, am devenit brusc schilodită cu programe neurologice înfricoșătoare”, a mărtursit Heidi Ferrer pe blog.

Scriitoarea i-a încurajat pe toți oamenii care se lupta sau au luptat cu virusul ucigaș. Ea i-a sfătuit pe oamenii care sunt infectați cu COVID-19 să nu se lase pradă și să continue să ducă lupta cu coronavirus pentru a se vindeca.„Cred asta cu toată ființa mea: dacă suferiți din cauza acestui monstru, în cele din urmă îl veți distinge, ne vom vindeca”, a mai scris Ferrer.

Americanca a mărturisit că a avut și momente în care s-a simțit mai bine. În luna august au fost zile în care situația ei se îmbunătățise.

„Am avut un moment de cotitură la 12 săptămâni, apoi unul mult mai mare la 16 săptămâni și mă aștept să fiu mult mai bun în două luni, 6 luni de la debutul primelor simptome. Timpul ne va spune, dar mă concentrez pe a fi extrem de optimist. COVID nu va câștiga. Încă sunt în pădure, dar văd o poiană”, a mai adăugat ea.

Anunțul decesului a fost făcut de soțul ei. Nick Guthe era partenerul de viață al scriitoarei și cei doi erau căsătoriți. Bărbatul ce este scenarist, regizor și producător a făcut public decesul femeii printr-o postare pe Facebook.

„A luptat-o ​​așa cum a trăit, feroce, dar până la urmă i-a luat totul”, a scris Guthe pe Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.