Dumnezeu să-l ierte!

În ultima vreme, tot mai multe tinere talente, oameni care aveau toată viața înainte și o carieră de conturat, au plecat dintre noi. O nouă veste dureroasă a lovit România.

Adrian Cernea, fost campion național, a murit în timpul unui concurs off-road, după ce mașina a fost luată de ape.

Adrian Cernea, sfârșit tragic
Fost campion național, Adrian Cernea, și-a pierdut viața în timpul unei etape naționale de off-road. Mașina cu care concura a fost luată de apele umflate ale râului Oituz. Când a fost găsit, specialiștii au încercat să îl salveze, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Ploile din ultimele zile au provocat inundații fără precedent în zona de Nord-Est și, chiar dacă era un pilot cu o experiență mare în spate, nu a mai putut face nimic în fața viiturii.

„Cu durere în suflet anunțăm faptul că pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în timpul unei etape naționale de off-road, care are loc la Slănic Moldova.

Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură. Mașina de concurs a fost luată de ape. Alex Tache a fost salvat în ultima clipă, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform membrilor Comisiei Naționale de Off Road, prezenți la Slănic Moldova.”, este anunțul făcut de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Copilotul Alex Tache a supraviețuit
Nu era singur în mașină, dar copilotul său a reușit să fie salvat în ultimul moment și a supraviețuit. A fost scos de persoanele care se aflau în zonă, în momentul în care mașina a fost luată de viitură. Pentru campionul Adrian Cernea a fost prea târziu și mașina a fost luată de ape.

Familia îndurerată a fost anunțată imediat după ce s-a produs incidentul neplăcut. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos. S-a întrunit o anchetă pentru a descoperi cauza exactă a incidentului, dar, cel mai probabil, inundațiile provocate de vremea rea din ultima perioadă au fost principalul motiv pentru care s-a ajuns aici. Autoritățile au ajuns la fața locului cu greu și au declarat că era o zonă greu accesibilă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.