A renunțat la un singur aliment și a slăbit 125 de kilograme! Ambiția ei e un exemplu pentru noi toți

Erika este o tânără de 26 de ani, care a reuşit performanţa de a slăbi 125 kilograme renunțând la un singur aliment. În urmă cu ceva timp ajunsese la nu mai puţin de 192 kilograme. Şi-a dat seama atunci că nu are deloc un stil de viaţă sănătos şi nu poate să meargă nici măcar în vacanță cu prietenii. Pentru că a avut suficientă voinţă şi şi-a dorit o viaţă normală, a făcut o schimbare care într-adevăr i-a fost benefică.

Rutina nesănătoasă a însemnat alimentaţie greşită şi lipsa de mişcare. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să renunţe la un aliment pe care îl consumă în exces. Este vorba despre sucurile carbogazoase. I-a fost foarte greu, deoarece era obişnuită să bea în jur de două sticle, de 2 litri fiecare, cu suc acidulat zilnic.

Apoi a început să facă mişcare şi să renunţe şi la fast-food. Rezultatele nu au întârziat să apară. Datorită acestor lucruri, dar şi pentru că a inclus în dieta zilnică legume şi fructe proaspete, kilogramele în plus s-au topit rând pe rând. Apoi s-a calificat în etapa de intervenţie chirurgicală.

A avut nevoie de operaţie bypass, de micşorare a stomacului, pentru că stomacul ei era foarte mare. Consumând foarte multe produse zilnic, muşchii stomacali s-au tot dilatat. Ca să nu i se mai facă foame continuu, medicii i-au tăiat surplusul de stomac.

Acum, Erika are 67 de kilograme şi poate duce o viață sănătoasă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.