De ce nu vrea Ioana Tufaru să se angajeze! „Eu am ajutor social pe viață, primesc pe luna… Îmi este bine așa…” –»

De ce nu vrea Ioana Tufaru sa sa se angajeze! „Eu am ajutor social pe viata, primesc pe luna…Imi este bine asa”. Celebra actrita Anda Calugareanu a nascut-o prematur pe Ioana, fiica ei si a lui Dan Tufaru. Imediat dupa nastere au aparut complicatiile, Ioana suferind o dubla bronhopneumonie, fiind nevoita sa stea 24 de zile sub un “clopot” de oxigen.

In ziua de Sfanta Maria, la doi ani si jumatate dupa Revolutie, Anda Calugareanu s-a stins sub povara unei boli nemiloase. Avea 45 de ani.

Cantareata care a vrajit Romania a fost casatorita de doua ori. Prima data cu Dan Tufaru, cel care i-a daruit si singurul copil, o fata pe nume Ioana. Dupa despartirea de marea ei iubire, l-a cunoscut pe Alexandru Medeleanu. A mai vrut un copil, dar nu s-a putut.

Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, nu duce o viata tocmai roz, insa nici nu vrea sa progreseze in vreun fel! Aceasta nu are serviciu si nici nu isi doreste unul!

Traieste din ajutor social si pentru ea este suficient! Ioana a declarat ca este mai mult decat multumita cu venitul primit de la stat!

Eu am ajutor social pe viata, primesc pe luna cate 520 de lei si imi este bine asa. Am inteles ca este o pensie pentru oamenii asistati social, pe talonul lunar scrie pensie sociala, mai multe nu pot sa zic. Nu ma gandesc sa imi caut de lucru.

Ioana locuieste impreuna cu sotul si cu fiul ei intr-o grasoniera daruita de curand de Gigi Becali. Sotul Ioanei Tufaru lucreaza la o firma de salubrizare.

Daca nu-mi place unde o sa lucrez si raman fara banii pe care ii primesc de la stat, ce ma fac? Nu vreau sa ma angajez, eu nu am lucrat deloc pana acum. Am inteles ca din ianuarie o sa se faca pensia 640 de lei, lucru foarte bun

Ioana Tufaru si sotul ei, Ionut, au impreuna un fiu, Luca.

Leave A Reply

Your email address will not be published.