DAN BITTMAN, DECLARAȚII CONTROVERSATE LEGATE DE SITUAȚIA ACTUALĂ DIN ROMÂNIA. „NICI PE VREMEA LUI CEAUŞESCU NU ÎMI RESTRÂNGEA CINEVA DREPTURILE ÎN FELUL ÎN CARE MI SE RESTRÂNG ACUM”

Dan Bittman este revoltat de măsurile restrictive impuse de autorități. Artistul a făcut o serie de declarații controversate legate de situația actuală din România și a vorbit despre felul în care au fost afectați artiștii de virusul care a făcut ravagii în întreaga lume.

Dan Bittman a izbucnit din nou. Artistul și-a exprimat nemulțumire în cadrul unei emisiuni de televiziune. Acesta a condamnat practicile autorităților, comportamentul oamenilor și a sugerat să se acționeze la fel ca în țările nordice, unde nu sunt atât de multe restricții.

 „Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…) În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează.

 În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur. De asta spun, hai să revenim cu picioarele pe pământ.”, a declarat Dan Bittman.

Leave A Reply

Your email address will not be published.