Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis! Un inginer agronom a dezvăluit marea minciună în cazul otrăvirii fetei cu părul de foc!: „E imposibil.. Nu poți să…”

La 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, un inginer agronom distruge mitul sinuciderii artistei cu Furadan. ”Este imposibil”, spune acesta.

Mădălina Manole a murit acum mai bine de 10 ani, însă împrejurările în care artista și-a pierdut viața rămân în continuare acoperite cu mister. Din ce în ce mai mulți oameni pun la îndoiala soluția procurorilor pusă pe acest caz: sinucidere prin ingerare de pesticid.

Inginer agronom de 40 de ani, nu crede în siunciderea cu Furadan a Mădălinei

Marian Manole, fratele Mădălinei, a prezentat un mesaj primit de la un inginer agronom de 40 de ani, care a ținut să rămână anonim. Acesta susține că este imposibil pentru un om să consume dintr-o singură înghițitură o cantitate de 250-300 ml de Furadan. Nici din mai multe înghițituri nu poate fi băut pesticidul, pentru că ar provoca reacții extrem de puternice după prima ”gură”.

”Bună ziua, domnule Manole! Sunt inginer agronom de 40 de ani. Nu am fost fan Mădălina Manole, deși mi-au plăcut melodiile ei. De foarte multă vreme aș fi vrut să spun cuiva despre Furadan, Carbofuran sau Carbodan, denumirile sub care s-au comercializat aceste substanțe pentru tratamentul semințelor. Indiferent de denumirea comercială, substanța este de culoare roz, de consistența smântânii groase, dar curge.

Din momentul în care am auzit că Mădălina a băut 250 ml sau 300 ml, am spus că este imposibil să bei atâta cantitate. Ca să mă înțelegeți, poți să bei 250 ml de apă sau suc sau bere dintr-o înghițitură. Acest Furadan, datorită consistenței cremoase, ar fi trebuit băut în 15-20 de înghițituri, ori la cât este de toxic, după primele înghițituri, nu ar mai putea fi altele.

Refuz să cred că cineva ar putea să înghită o asemenea cantitate de insecticid în mod voluntar, chiar mai fluid fiind. Este punctul meu de vedere. Să vă dea Dumnezeu sănătate”, a scris bărbatul într-un mesaj privat adresat fratelui Mădălinei Manole.

Fratele Mădălinei Manole se plânge că nimeni nu mai e interesat să afle adevărul

Marian Manole spune că procurorul care s-a ocupat de cazul Mădălinei a explicat sinuciderea cu Furadan printr-un exemplu asemănător, care ar fi avut loc cu mai mulți ani în urmă, în Statele Unite. S-a presupus că dacă un american a putut să bea o cantitate mare de Furadan, atunci și Mădălina Manole a putut.

”În ce țară trăim… Aștept în continuare un Ministru al Justiției care să aibă coloană. În 10 ani, nici unul nu a dat importanță acestui caz”, a scris Marian Manole pe contul lui de socializare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.