ULTIMA ORA! Poliţistul care a salvat-o pe şoferiţa din ROMÂNIA căzută cu maşina în lac va fi premiat. Bărbatul va primi…

Poliţistul care s-a aruncat în lacul Ciric din Iași pentru salva viața șoferiței căzute cu mașina va fi premiat cu 1.000 de euro pentru actul său eroic. Un dealer auto local a decis să-l recompenseze.

După ce imaginile cu momentul salvării au devenit virale, polițistul din Iași devenit erou

a fost felicitat de autorități, iar un dealer auto a decis să-l răsplătească pe bărbat cu un premiu consistent.

Polițistul erau din Iași va fi premiat cu 1000 de euro

Cristian Neculau este poliţistul din Iaşi care a salvat-o pe șoferița ce a plonjat sâmbătă, 26 iunie, în lacul Ciric din Iaşi. Gestul său i-a adus un premiu în valoare de 1000 de euro.

„Felicitări poliţistului care a salvat o viaţă. Firma Sandra Trading doreşte să-l premieze pe salvator cu 1000 Euro.

Îl invitam la sediul firmei noastre marţi 29 iunie între orele 12-17. Bravo!!!”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de reprezentatul firmei.

Felicitat de autorități după ce momentul în care a salvat-o pe șoferiță a devenit viral
După ce filmarea cu momentul salvării a ajuns pe Internet, și primarul din Iași l-a felicitat personal pe polițist pentru curajul său.

„Îl felicit pe poliţistul local pentru curajul şi promptitudinea cu care a reacţionat, salvând astfel un seamăn!

Cu astfel de oameni adevăraţi Poliţia Locală Iaşi îşi va dobândi prestigiul şi respectul pe care ni le dorim cu toţii”, a transmis primarul Mihai Chirica.

Sâmbătă, în jurul orei 12:30 – 13:00, o tânără şoferiţă care avea o alcoolemie uriaşă a plonjat cu maşina în Lacul Ciric.

Din fericire, femeia a fost salvată la timp și nu s-a ales cu nicio rană gravă. Aceasta urmează să răspună în fața legii.

Polițist din Iași, infectat cu coronavirus în timpul unei misiuni: ”Eu nu mai pot să fac asta, deși mi-aș dori din tot sufletul” scrie spynews.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.