Florin Condurățeanu a murit! Acesta avea o poveste de viață cutremurătoare

O veste a căzut ca un trăznet în această seară. Florin Condurățeanu a decedat la vârsta de 71 de ani în urma unui stop cardio-respirator. Florin Condurățeanu a avut o poveste de viata cutremuratoare.

Parintii lui au murit de tineri, la acelasi spital, la o distanta de 10 luni unul de celalalt.

„La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia. Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită.

La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă.

Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, a povestit Condurățeanu la Antena Stars.

Zeci de mesaje au apărtu în mediul on-line după ce Florin Condurățeanu a decedat

Țuțu, după cum era alintat Florin Condurățeanu de către apropiați, era recunoscut pentru emisiunile cu teme medicale pe care le modera. De asemenea niciodată nu a ezitat să-și manifeste iubirea față de țară, de popor, de valori și de principii.

La scurt timp după decesul îndrăgitului jurnalist, numeroase mesaje au apărut în mediul on-line.

„DE CE, FLORIN CONDURĂTEANU???!!!MULT PREA DEVREME, OM FRUMOS SI FOARTE SUFLETIST! TE IUBESC VESNIC! DORMI IN PACE, PRIETEN DRAG!!!”, a scris pe o rețea de socializare medicul Monica Pop.

„Acum m-a sunat Mama plângând (au fost sapt trecută împreuna la emisiune), dar tot nu pot sa cred ca a murit Florin Condurățeanu ! Țuțu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihneasca! „, a scris Mihai Mitoșeru.

”Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară, dar bătălia aceasta iată nu a câștigat-o. Ceea ce a câștigat a fost însă bătălia cu întreaga viață.

Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu un talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice, și-a iubit țara, a iubit pe cei care locuiesc în această țară. A luptat mereu pentru marile valori, atunci când acestea erau nedreptățite”, a declarat Mihai Gâdea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.