George Mihăiță a fost prins beat criță la volan! A provocat un accident seara trecută

Un incident extrem de neplăcut a avut loc seara trecută în Capitală. Unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră, George Mihăiță, a fost prins beat la volan, după ce a provocat un accident pe bulevardul Basarabia. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal și a fost dus la proba de sânge.

George Mihăiță a provocat un accident

George Mihăiță a provocat un accident pe bulevardul Basarabia din București, miercuri seară. Îndrăgitul actor a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o dubiță staționată în refugiul STB. Din accident nu au rezultat victime, dar au fost produse pagube semnificative.

La fața locului a venit poliția, care a făcut toate demersurile necesare. Etilotestul a arătat că băuse. În aerul expirat a fost înregistrată o alcoolemie de 1,05mg/l, iar actorul a fost apoi dus condus la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice. La ieșirea din sediul INML, actorul a fost urcat într-o mașină de Poliție, însoțit fiind de trei oameni ai legii.

„În jurul orei 21.20, conducătorul auto în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe bd. Basarabia, când ajuns în dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, a transmis Brigada Rutieră.

Actorul a refuzat să facă declarații când la fața locului au ajuns la fața locului și i-au adresat întrebări. Celebrul actor era în stare de ebrietate și din atitudinea lui se observa acest loc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.