A fost un sex-simbol și cea mai dorită femeie, dar azi arată așa –

Cu siguranță v-o amintiți pe iubita lui Tom Cruise din „Top Gun”, însă la cum arată astăzi, Kelly McGillis este de nerecunoscut. În urmă cu 35 de ani, vedeta blondă era considerată una dintre cele mai frumoase din lume. Acum, Kelly are 63 de ani iar lumea nici nu o mai recunoaște când o vede pe stradă.

Actrița Kelly McGillis avea 29 de ani când a jucat, alături de Tom Cruise, în filmul „Top Gun”, care a făcut-o celebră în întreaga lume. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, marea actriță este total schimbată, astăzi. Vedeta are 63 de ani, dar oamenii nici nu o mai recunosc pe stradă.

Apariția ei în filmul de succes a transformat-o rapid pe Kelly într-o frumuseţe emblematică a anilor ’80-’90. Înaltă, blondă și cu părul creț, Kelly era irezistibilă și a reușit să pună în umbră multe nume sonore de la Hollywood, cucerind inimile telespectatorilor și regizorilor de la Hollywood. După apariția în „Top Gun”, în pielea lui Charlotte „Charlie” Blackwood, ea a înregistrat un succes nebun, primind oferte pe bandă rulantă. Ea a mai jucat în peste 50 de filme, printre care și în filmul lui Harrison Ford, „Witness”, în 1985. Apoi însă și-a pierdut notorietatea și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.