Oana Roman, făcută de râs de o manichiuristă:”Am avut ocazia să îmi fie clientă și nimeni nu m-a tratat așa infect ca ea… La televizor e zâna cea bună și în realitate tratează oamenii cu dispreț, jigniri.”Ce i-a făcut vedeta manichiuristei

Oana Roman a fost atacată de internauți după ce a vorbit despre bullynig în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar. Mai exact, o internaută a sărit la gâtul Oanei și a spus despre fiica fostului premier că este o femeie prefăcută care tratează foarte urât oamenii cu care interacționează. Conform celor mărturisite de femeie, una este Oana la televizor si altfel este în viața reală.

Oana Roman a povestit că încă din copilărie a fost victima răutăților celor din jurul său. Când a crescut a avut eticheta de ”fata lui tata”, iar apoi a fost judecată de mulți din cauza kilogramelor sale.

Oana Roman, atacată de internauți

Oana Roman a fost invitată la podcast-ul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre mai multe momente grele din viața ei. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că a fost victima bullying-ului încă de mică. O internaută a comentat legat de acest aspect că vedeta, la rândul ei, a tratat urât oamenii, femeia spunând că ea insăși a fost victima ei.

La defininiția cuvântului ”bullying”, Oana Roman, invitata lui Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu din această săptămână, ar putea fi studiu de caz. Bullyingul a început din școala generală. Au urmat eticheta de ”fata lui tata”, porecla de Miss Piggy și tonele de comentarii negative la adresa ei.

Deși în toți anii de când a devenit persoană publică fără voia ei a suportat zeci de atacuri la propria imagine, Oana spune că nu urăște pe nimeni.

„Țin minte că odată am făcut un atac de panică atât de îngrozitor, stăteam la etajul 5. Eram într-o relație, dar eram singură în momentul ăla. Și l-am sunat și i-am zis dacă nu vii acum, mă arunc pe geam, pentru că simțeam că nu mai pot să respire, că nu mai am aer. Am deschis toate geamurile. Mi-a fost frică să ies pe balcon, că am și rău de înălțime și stăteam la geamca să-mi iau aer, să nu mă sufoc.”, a mărturisit Oana Roman la „Fain și simplu”.

„Nimeni  m-a tratat așa infect ca ea”

Însă, internauții au fost de altă părere. Oamenii o judecă foarte aspru pe Oana Roman. O femeie a spus că a avut ocazia în trecut să o cunoască pe fata fostului premier iar aceasta a tratat-o inuman.

„Am avut ocazia să îmi fie clientă și nimeni nu m-a tratat așa infect ca ea… La televizor e zâna cea bună și în realitate tratează oamenii cu dispreț, jigniri.

Unde o văd schimb canalul… Și chiar am avut contact cu multe vedete … Oana R. mi -a lăsat gust amar și mi-au rămas în minte felul cum am fost tratată….”, a spus internauta care ar fi cunoscut-o personal pe Oana Roman.

„Îmi amintesc că acum câțiva ani a criticat-o public pe Andreea Raicu care se afla în spital în perioada aceea. A spus despre Andreea că sigur este bolnavă pentru că este vegana și că ar fi trebuit să își facă o familie și ea, că nu a făcut un copil pentru că a vrut doar cariera. Pe scurt a judecat-o pe Andreea Raicu, necunoscand motivele pentru care femeia nu e căsătorita și nu are copii, dar acum se victimizează că este judecata de oameni și că ar trebui să fim mai buni. Atât de ipocrită este aceasta femeie care se laudă și se supraestimează la orice pas, dar dacă îi spui ceva în contradictoriu devine agresivă imediat. Și are un mod de a răspunde care denotă răutate, numai pașnică nu este aceasta femeie.”, a comentat un alt internaut.

Leave A Reply

Your email address will not be published.