Străinătatea desparte suflete!Cum a reacționat o fetiță din Iași, când și-a văzut tatăl în aeroport, întors de la muncă

Străinătatea a fost întotdeauna cauza principală a separării familiilor. O fetiță din Iași a avut o reacție emoționantă atunci când și-a văzut tatăl în aeroport, după ce bărbatul s-a întors de la muncă din Marea Britanie. 

O fetiță din Iași a trăit pe propria piele o astfel de emoție, în momentul în care și-a revăzut tatăl pe aeroportul din Iași. Cu ochii în lacrimi, micuța și-a strâns tare de tot tatăl în brațe și i-a arătat cât de dor i-a fost de el.

Străinătatea desparte inimi

Neculai Suceveanu lucrează în Marea Britanie și îi este destul de greu să stea departe de casă, dar mai ales de familie. Acesta a povestit pentru bzi.ro, cum se simte atunci când își revede familia, dar și atunci când este departe de soție și de copil.

„Îmi este foarte greu să stau departe de familia mea. Nu mi-am văzut familia de 4 luni de zile și deja mă gândesc să o iau acolo. Este posibil să se închidă din nou posibilitatea de a călători dintr-o țară în cealaltă, dar cu Dumnezeu înainte. Voi sta acasă două săptămâni în autoizolare cu soția și fiica mea, iar după aceea mă gândesc să le iau și să plecăm împreună. Aici nu avem ce face”, spune Neculai Suceveanu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.