E greu de recunoscut! Intervențiile estetice recente au schimbat-o total. Îți dai seama cine e în poză? –»

Cunoscută ca o împătimită a acestor intervenţii chirurgicale, se pare că Brigitte Pastramă a bifat o nouă operaţie estetică. Pentru că vrea cu orice preţ să scape de orice complex în faţa frumuseţii, de această dată, Bigitte a luat cu asalt cabinetul medicului estetician unde şi-a făcut o nouă intervenţie la buze. Reacţia soţului Florin Pastramă după ce a văzut-o nu a fost cea la care s-ar fi aşteptat.

Brigitte Pastramă are peste 20 de operaţii estetice la activ. În ciudat acestui fapt, ea a recunoscut întotdeauna modificările aduse trupului său.

Brigitte Pastramă, o nouă operaţie estetică

Brigitte este o împătimită a operaţiilor estetice şi ori de câte ori simte nevoia nu ezită să calce pragul medicului estetician. Asta deşi de-a lungul timpului fizionomia ei a suferit multe transformări şi nu de fiecare dată oamenii care o urmăresc au fost de acord cu ea.

Soţia lui Florin Pastramă are la activ peste 20 de operaţii estetice, dar nu se opreşte. Vrea cu orice preţ să scape de orice complex şi să fie că scoasă din cutie la fiecare apariţie. Drept urmare, Brigitte a mers însoţită de soţul ei la medicul estetician. Şi-a făcut o nouă intervenţie la buze ceea ce a presupus ridicarea buzei superioare pentru un aspect diferit.

‘Sa nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog. Florin al meu când m-a văzut… nici să se bucure, nici să plângă. Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată şi a fost scoasă bucată aia’, i-a spus Brigitte soţului ei imediat ce a ieşit din operaţie.

Reacţia lui Florin Pastramă după ce a văzut-o nu a fost cea la care s-ar fi aşteptat.

‘Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici. (…) Cu fire, vânătă. Brigitte nu avea nimic, avea o buză umflata’, a spus bărbatul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.