Fetiţă care a dispărut, acum 20 de ani, dintr-un tren, a fost găsită. A povestit ce s-ar fi întâmplat

O poveste incredibilă a început în urmă cu 21 de ani. În timp ce se afla împreună cu tatăl ei vitreg într-un tren, o fetiţă a dispărut, iar nimeni nu a mai dat de ea. Până acum.

Potrivit realitatea.net, în anul 1999, în timp ce călătorea cu trenul, în Belarus, împreună cu tatăl ei vitreg, Yulia Gorâna a dispărut subit. Copila a ajuns atunci tocmai în oraşul Ryazan, Rusia, la 885 de kilometri distanţă.

Poliţiştii au găsit-o speriată şi înfometată, dar i-a fost imposibil să spună cine este şi de unde venea, aşa că oamenii legii nu au reuşit să o identifice şi a fost dată spre adopţie.

La 20 de ani de la dispariţie, Yulia a reuşit să se întoarcă la familia ei. Totul s-a întâmplat după ce iubitul fetei, Ilya Kryukov, i-a căutat povestea pe internet şi a descoperit fotografii cu copilă de atunci şi apelurile disperate ale părinţilor.

După ce şi-a întâlnit părinţii, au făcut şi testul ADN, iar rezultatul a fost unul pozitiv: era fiica lui Viktor şi a Lyudmilei Moiseenko. Părinţii tinerei au acum 50 de ani şi au mărturisit că nu au încetat să o caute niciun moment.

Ancheta dispariţiei a fost redeschisa în 2017

Mai mult, în anul 2017 a fost redeschisa ancheta, iar poliţiştii i-au acuzat pe cei doi de crimă şi i-au supus testului cu detectorul de minciuni.

Totuşi, tânăra îşi aminteşte că, la un moment dat, era în tren, alături de doi oameni, un bărbat şi o femeie. Se bănuieşte că ar fi fost răpită atunci şi dusă în Rusia.

„Regăsirea a fost extrem de emoţionantă. Nimeni nu putea să scoată o vorbă, am plâns de ne-am umflat, dar am fost bucuroşi. Nu ne mai dădeam drumul din braţe. Mama nu-mi dădea drumul, m-a pus chiar să mă aşez în poală, ca şi cum aş fi fost încă o fetiţă. Fetiţa ei. Am stat de vorba până la 3 dimineaţa, apoi a trebuit să ne întoarcem în Rusia, unde ne aştepta fetiţa noastră”, a spus Yulia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.