Tragedie imensa printre artistii din Romania

Instrumentistul Alexandru Bulacu, în vârstă de 27 de ani, a murit sâmbătă seara, răpus de o boală cruntă.

Alexandru Bulacu a murit după o luptă grea cu boala. Anunţul trist privind decesul său a fost făcut de iubita sa, pe pagina de Facebook.

„Inima mea a încetat să mai bată preț de câteva secunde, dar inima lui s-a oprit definitiv. Sunt multe cuvinte de spus, dar în același timp şi o durere enormă.

Dumnezeu mi-a luat de lângă mine viitorul, fericirea în toate formele ei și speranța!

Am promis că voi rămâne lângă tine pentru totdeauna, indiferent de ce s-ar întâmpla, dar se pare că „totdeauna” a fost prea puțin.. încă nu am puterea să accept ceea ce se întâmplă şi totuși cred că vei deschide ochișorii și-mi vei spune ca mă iubești!

Nu știu dacă ăsta e destinul sau doar viața nedreaptă..în loc să ne declarăm iubirea cu ocazia aniversării noastre, ai ales să pleci, să-ți spun ADIO!

Golul din inima mea nu-l va înlocui nimeni niciodată pentru că ai fost mult prea special ca să te poate înlocui cineva.

N-am vrut să pun poze cu tine din ultima ta perioadă, cu speranța că te vei face bine și nu vrei ca prietenii tăi să te vadă așa dar, din păcate, doar pozele mi-au mai rămas; pozele și melodiile tale..

Dacă până acum am fost eu îngerul tău, de acum înainte, tu vei fi îngerul meu!

Să ai drum lin spre ceruri, sufletul, inima și viața mea, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi necondiționat și sper să mă veghezi din ceruri și să mă iubești la fel de mult.

M-ai iubit până la sfârșitul vieții tale, iar eu te voi iubi până la sfârșitul vieții mele!
Cu drag,

A ta iubită, Cristina„, este mesajul transmis de iubită, pe pagina de Facebook.

Instrumentist la ansamblul Doru și Doina Argeșului, Alexandru urma să-şi sărbătorească ziua de naştere pe 1 august, potrivit jurnaluldearges.ro.

El absolvise Liceul „Dinu Lipatti” și era din Câmpulung. Artistul suferea de o boală cruntă

Leave A Reply

Your email address will not be published.