STRIGATOR LA CER! Un autocar a a luat foc. Pompierii au intervenit de urgență

Un autocar în care se aflau 21 de copii a luat foc în această dimineață pe o stradă din localitatea Dumeni, comuna George Enescu.

Șoferul și-a dat seama că ceva este în neregulă, căci ieșea fum de la compartimentul motor, astfel că i-a evacuat pe cei prezenți în autocar și a apelat numărul unic de urgență, 112.

Un autocarplin cu copii a luat foc în această dimineață pe un drum din Botoșani. Șoferul a observat că iese fum de la compartimentul motor, astfel că imediat a evacuat călătorii și a apelat numărul unic de urgență, 112,

pentru a chema întăriri. Până ca pompierii să ajungă la fața locului, conducătorul auto a încercat cu mai multe

stingătoare să oprească răspândirea focului. În scurt timp a ajuns la fața locului un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Un autocar plin cu copii a luat foc în această dimineață

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani a anunțat incidentul pe pagina oficială de Facebook, astfel că reprezentanții au explicat într-un mesaj pe rețeaua de socializare cum s-a întâmplat totul, dar și ce măsuri trebuie luate pentru a evita astfel de situații.

De asemenea, pompierii au stabilit că cel mai probabil flăcările au izbucnit din cauza unui scurt circuit și totodată au informat că au ars materialele combustibile aferente compartimentului motor.

„Un autocar în care se aflau 21 copii a luat foc, în această dimineață, pe o stradă din localitatea Dumeni, comuna George Enescu. Conducătorul auto a observat că iese fum de la compartimentul motor, a evacuat

imediat călătorii și a sunat după ajutor. La fața locului s-a deplasat un echipaj echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă și spumă. Până la sosirea pompierilor, șoferul a împiedicat propagarea flăcărilor folosind mai multe stingătoare. Incendiul a fost

stins în limitele găsite. Au ars materialele combustibile aferente compartimentului motor. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Pentru a preveni astfel de evenimente, vă recomandăm respectarea următoarelor măsuri:

-verificaţi instalaţia electrică;

-nu faceți improvizații la instalația electrică;

-asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;

-verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți. scrie spynews.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.